Hos mig får du båtkapell av högsta kvalitet i Norrköping

Allt för båten, husvagnen, favoritmöbeln och mer därtill hos Mortensens Tapetserarverkstad


När du anlitar en skicklig tapetserare vet du att du får ett gediget hantverk utfört vare sig du behöver hjälp med båtinredning eller vill ge favoritsoffan nytt liv. Inom tapetseraryrket finns olika grenar, somliga klär om och utför stoppningsarbeten på, andra är förutom detta även segel- och sadelmakare och/eller gardindekoratör. Hos Mortensens Tapetserarverkstad hittar du hela denna bredd inom yrket.
Vid nya uppdrag kan jag besöka dig som kund för att skapa sig en bild av behov och önskemål av objektet ifråga. Beroende på miljö och användning kräver möbler olika typer av materialval, från stoppning till tyg för bästa slutresultat och hållbarhet.

Våra tjänster omfattar bland annat följande -

  • Omklädsel av möbler (antika och moderna)
  • Båtkapell
  • Båtinredning (inklusive kuddar, dynor och soffor)
  • Husvagns- och husbilsinredning
  • Buss-, bil- och flygplansinredning

Tapetserarverkstaden är öppen måndag-torsdag 07:00-16:00, fredagar 07:00-15:00, med undantag för när jag är ute på kundbesök i Norrköping med omnejd. I verkstaden hittar du även en mängd tygprover, inklusive sådana som är framtagna speciellt för fritid och båtar.


Välkommen att kontakta mig på telefon 011-13 74 87/073-627 14 10 eller besök verkstaden på Bredgatan 22 i Norrköping och berätta om dina behov!

Ring oss! 011-13 74 87

073-627 14 10